°•.♥,,,,.•° ReNkLi DüNyA°•.♥,,,,.•°
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
°•.♥,,,,.•° ReNkLi DüNyA°•.♥,,,,.•°

°•.♥,,,,.•° renkli dünyama hoşgeldin°•.♥,,,,.•°

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Modluktan alındım sanırım

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Modluktan alındım sanırım Empty
MesajKonu: Modluktan alındım sanırım   Modluktan alındım sanırım EmptyC.tesi Ocak 19, 2008 5:41 pm

Işıl sanırım modluğumdan alındım hiç bi konuyu kilitleyemiorum msjlarımı flan düzeltemiorum neden Sad Crying or Very sad
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Modluktan alındım sanırım   Modluktan alındım sanırım EmptyC.tesi Ocak 19, 2008 7:34 pm

bi ışıla soruyum bakıyım tmmmı canım sen üzülme
yoshy
**SİTE SAHİBİ**
**SİTE SAHİBİ**
yoshy

Nereden : YOSHY NİN KALBİNDEN
en sevdiğin winx : stella
En sevdigin Grup Hepsi : YOSHY

MesajKonu: Geri: Modluktan alındım sanırım   Modluktan alındım sanırım EmptyPaz Ocak 20, 2008 12:24 pm

canıım ervada banlndı benden izinsiz siteyi değiştirmişsin hem modluğun alındı hemde artık kitleyemessin çünkü batırmışsınız Evil or Very Mad Evil or Very Mad
https://renklidunya.forummotion.com
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Modluktan alındım sanırım   Modluktan alındım sanırım EmptyPaz Ocak 20, 2008 6:24 pm

ne ben siteye bişeyler mi yhaptım dokunmadım yönetim paneline girmedim bile ervanında bi suçu yokmuş srdm onada ışıl biz bişi yhapmıoruz çoğu konuda silinmiş
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Modluktan alındım sanırım   Modluktan alındım sanırım EmptySalı Ocak 29, 2008 1:00 pm

uff anlatıcm ya biz pc dersindeydik öğretmenin pcsine oturduk siteye girdim buraya orda altta yönetim paneli vardı bende hemen kandimi üye haline soktum yani biz bişi yapmadık ışıl sen o pcye kendini sürekli açık hale sokmussun ve kim bu siteye girse direk yönetim panelinden siteyi karıştırabilir ve yapmışlar lütfen bize suç atmadan önce kendi hatalarına bak!!!Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Modluktan alındım sanırım   Modluktan alındım sanırım EmptyÇarş. Ocak 30, 2008 4:48 pm

ewt o yzden herkes siteye girip yönetim panelinden bişe yhapmış
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Modluktan alındım sanırım   Modluktan alındım sanırım EmptyPerş. Ocak 31, 2008 6:56 pm

bende edada suçsuzus
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Modluktan alındım sanırım   Modluktan alındım sanırım EmptyCuma Şub. 01, 2008 8:19 pm

Evet bhak açıklandı ışıl
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Modluktan alındım sanırım   Modluktan alındım sanırım EmptyC.tesi Şub. 02, 2008 3:38 pm

tmm ışıl bunları biliyor artık bu konu gereklideğil ışıl okusun kitleyelim
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Modluktan alındım sanırım   Modluktan alındım sanırım EmptyPtsi Şub. 04, 2008 12:16 am

tmm cnm
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Modluktan alındım sanırım   Modluktan alındım sanırım EmptyPtsi Şub. 04, 2008 3:14 pm

bu arada benim sadece adım forum polisi konu kitleyemiyorum Sad
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Modluktan alındım sanırım   Modluktan alındım sanırım EmptySalı Şub. 05, 2008 3:38 am

aa dur cnm bn düzeltiym
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Modluktan alındım sanırım   Modluktan alındım sanırım EmptySalı Şub. 05, 2008 3:45 am

tmm cnm düzelttim her yerde modsun konu fln kilitliyebilirsin
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Modluktan alındım sanırım   Modluktan alındım sanırım EmptySalı Şub. 05, 2008 2:38 pm

saol jnm
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Modluktan alındım sanırım   Modluktan alındım sanırım EmptyPaz Şub. 17, 2008 8:40 am

ö.değil cnm
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Modluktan alındım sanırım   Modluktan alındım sanırım EmptySalı Şub. 19, 2008 4:37 pm

ışıl okur bence ben KİTLİYORUM---------

Modluktan alındım sanırım
1 sayfadaki 1 sayfası