| °•.♥,,,,.•° ReNkLi DüNyA°•.♥,,,,.•° °•.♥,,,,.•° renkli dünyama hoşgeldin°•.♥,,,,.•° |
|
| bomba bomba bomba mutlaka okuyun mutluluktan delireceksiniz! | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
gülçincikh_sarı.melek **gülçin admin**
Mesaj Sayısı : 44 Yaş : 28 Nereden : gülçinim nerdeyse oradan gelmek isterdimm en sevdiğin winx : bloom En sevdigin Grup Hepsi : gülçinn Kayıt tarihi : 18/01/08
| Konu: bomba bomba bomba mutlaka okuyun mutluluktan delireceksiniz! C.tesi Mart 01, 2008 4:39 pm | |
| arkadaşlar geçen gün gerçek gülçinle konuştum (nerden anladığımı söyleyemem kızar meleğim) sitemizin adını verdim üye olacağını söyledi ve cemrede üye olabilirmiş :D:D | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: bomba bomba bomba mutlaka okuyun mutluluktan delireceksiniz! C.tesi Mart 01, 2008 10:03 pm | |
| bende cemre ile konuştum ama siteye boş zamanında üye olcak |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: bomba bomba bomba mutlaka okuyun mutluluktan delireceksiniz! C.tesi Mart 15, 2008 7:58 pm | |
| arkadaslar bence cok inanamayın hatta ben 2 kere şahit oldum 1,televizyondan cmerme soyledı msn adreıs kulanmıyoruz inanamayın yalanlara dedi 2, antalya konserınde de eren oslyeıd msn adresı kullnamıyorz dıe bendenn soylemesın canlarım:D |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: bomba bomba bomba mutlaka okuyun mutluluktan delireceksiniz! Paz Mart 16, 2008 4:23 pm | |
| zaten bende 2 tane gülçin var ikiside güya gerçek gülçin:D |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: bomba bomba bomba mutlaka okuyun mutluluktan delireceksiniz! Paz Mart 16, 2008 4:31 pm | |
| bendede 4 tane cemre var |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: bomba bomba bomba mutlaka okuyun mutluluktan delireceksiniz! Paz Mart 16, 2008 4:35 pm | |
| bnde 4 cemre 2 yoshy 4 eren 6 de gulçin var amma ben hiç birine inanamıyoruım:D |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: bomba bomba bomba mutlaka okuyun mutluluktan delireceksiniz! Paz Mart 16, 2008 4:36 pm | |
| bendeki bi cemrede yoshy arkıma kamera açmış ama bencede saçma görmeden inanmam |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: bomba bomba bomba mutlaka okuyun mutluluktan delireceksiniz! Paz Mart 16, 2008 4:42 pm | |
| - En_cemreji_admiN demiş ki:
- bendeki bi cemrede yoshy arkıma kamera açmış ama bencede saçma görmeden inanmam
bnde:D:D:D |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: bomba bomba bomba mutlaka okuyun mutluluktan delireceksiniz! Paz Mart 16, 2008 4:49 pm | |
| |
| | | gülçincikh_sarı.melek **gülçin admin**
Mesaj Sayısı : 44 Yaş : 28 Nereden : gülçinim nerdeyse oradan gelmek isterdimm en sevdiğin winx : bloom En sevdigin Grup Hepsi : gülçinn Kayıt tarihi : 18/01/08
| Konu: Geri: bomba bomba bomba mutlaka okuyun mutluluktan delireceksiniz! Perş. Nis. 17, 2008 3:03 pm | |
| ister inanın ister inanmayın bni tınlamıyo hıh | |
| | | | bomba bomba bomba mutlaka okuyun mutluluktan delireceksiniz! | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|